بهترین زعفران دنیا به صورت بسته بندی

بهترین زعفران دنیا به صورت بسته بندی

بهترین زعفران دنیا به صورت بسته بندی

ملاک انتخاب برترین محصول، کیفیت و رضایت مشتری می باشد. بهترین زعفران دنیا را می توان بدون شک مربوط به ایران دانست که اگر به صورت بسته بندی صادر شود ارزآوری خوبی را برای کشور به دنبال خواهد داشت.

بهترین زعفران دنیا به صورت بسته بندی

اقلیم یک منطقه بیشترین سهم را در بازدهی یک محصول دارد. ایران بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان می باشد که حدود ۹۰ درصد نیاز دنیا را تأمین می کند. آب و هوای مناطق شرق و شمال شرق کشور برای کشت این ادویه بسیار مناسب است.

ایران صاحب بهترین زعفران دنیا

بهترین زعفران دنیا به صورت بسته بندی

بهترین زعفران دنیا را شاید بتوان به خراسان رضوی و جنوبی نسبت داد. بیشترین درصد تولید مربوط به شهرستان های قائنات، تربت حیدریه و گناباد می باشد که کشت این محصول در آنجا قدمت بالایی دارد.

در خیلی از شهر های کوچک و بزرگ کشور زعفران در سطح های کم و زیاد کشت می شود. یکی از دلایل رو آوردن مردم به پرورش این محصول، مصرف کم آب می باشد که در طول یک سال کشاورزی فقط به پنج مرتبه آبیاری نیاز دارد.

یکی از دلایل نسبت دادن بهترین زعفران دنیا به خراسان، کشاورزی سنتی آن ها می باشد. بسیاری از عملیات پرورش این محصول به همان شیوه قدیمی انجام می شود. در بسیاری از زمین های شهرستان گناباد آبیاری از طریق قنات انجام می گیرد.

در این استان عملیات چیدن گل ها باید قبل از ساعت ۸ انجام شود زیرا با طلوع آفتاب و باز شدن کامل گل ها گرده ها بر روی کلاله نشسته و از کیفیت آن می کاهند. عملیات برداشت معمولا در اواخر مهر و یا اوایل آبان انجام می گردد و گلدهی تا ۲۵ روز ادامه خواهد داشت.

حدود ۶۰ کشور متقاضی دریافت بهترین زعفران دنیا از ایران می باشند. اما متأسفانه بخش اعظم صادرات به صورت فله ای بوده که وارد کنندگان آن را با برند و نام خود بسته بندی و به بازار های جهانی عرضه می کنند.

کشور اسپانیا با تنها یک درصد از سهم تولید زعفران جهان یکی از شناخته ترین عرضه کنندگان در جهان است. اگر صنعت بسته بندی در ایران پیشرفت کند علاوه بر اینکه می تواند محصول خود را با قیمت بالاتر صادر کرد باعث معرفی طلای سرخ خود به جهانیان نیز خواهد شد.

حفظ کیفیت محصول با بسته بندی آن

بهترین زعفران دنیا به صورت بسته بندی

زعفران پس از خشک شدن و آماده استفاده به عوامل اکسایش بسیار حساس است و قرار گرفتن در معرض نور و هوا از کیفیت آن خواهد کاست. از این رو نگهداری آن در ظروف مناسب باعث دسترس همیشه به یک محصول مرغوب و تازه خواهد شد.

سوال داری، من اینجام!